top of page

Velkommen til 
CPH Body

Få kroppen i balance, mental og fysisk velvære, skadesbehandling, akut lindrende smertebehandling, afstemning af kroppen.

Min Historie

Min historik som behandler går tilbage til 1989, og det er ingen hemmelighed, at jobbet som behandler er mere end blot et job for mig. Det er en livsstil. En livsstil, hvor dét at være tæt på mennesker og interessere sig for deres liv og evner er i centrum. Jeg var selv eliteløber som ung og snørrer også gerne løbeskoene i dag, især når min søn vil løbe om kap.

Mit fokus har dog i mange år været på at få elitesportsfolk, motionister, erhvervsfolk, politikere og andet godtfolk til at præstere og føle overskud mentalt og fysisk. Med navnkundige Ole Kåre Føli og Kurt Mosetter som læremestre tager jeg udgangspunkt i deres behandslingsmetoder, Body SDS og Myoreflex terapi og kombinerer det med akupunktur, zoneterapi og homøopati ud fra den enkeltes behov.

En krop og et sind i balance er, hvad vi alle drømmer om, men sjældent besidder. Skader, smerter og stress er almindelige skavanker og forstyrrende elementer, som kan lindres og behandles, så tøv ikke med at kontakte mig, så vi sammen kan få din krop i rette svingninger.

Kontakt

Tak for din henvendelse!

bottom of page